Over ons

Verhuurmakelaar Hsiang is een familie bedrijf dat is opgericht in 1988 en gevestigd is in Zwijndrecht. De service en kwaliteit staat bij ons voorop, waarbij onze opdrachtgevers èn huurders centraal staan. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot èèn van de bekendste Verhuurmakelaars in de regio met een zeer uitgebreide portfolio, waarbij wij onze sporen hebben verdient door te doen waar we goed in zijn; Het ontzorgen van onze opdrachtgevers in de breedste zin van het woord.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen, gelegen in de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Rotterdam.

Betrouwbaar, flexibel en betrokkenheid zijn de sleutelwoorden die ons typeren en wij streven ten alle tijden naar een duurzame relatie.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner waarbij u uw woning zorgeloos uit handen kunt geven of bent u op zoek naar een huurwoning met een service die verder gaat nadat uw handtekening is gezet?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek!

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!